Giel Beelen staat na twintig jaar bij 3FM te popelen om aan de slag te gaan bij Veronica. En volgens de radio-dj moeten zijn collega's bang voor hem zijn.

''Gerard Ekdom, Domien Verschuuren, Mattie Valk, ik kan ze hebben. Ik lust ze rauw'', zei Giel donderdagavond aan tafel bij Eva Jinek. Volgens de dj moeten zijn collega's "absoluut" bang voor hem zijn. Met één uitzondering: ''Edwin Evers maakt al jaren een goede show met stabiele luistercijfers.''

Giel kreeg eerder op de dag een rondleiding bij Veronica. Hij vond het fantastisch. ''Ik werd er alleen maar extra opgewonden van.''

Hij verwacht dan ook betere radio te maken, omdat hij 'na jaren in dezelfde studio, met dezelfde mensen' in een nieuwe stimulerende omgeving terechtkomt. Bij Veronica verwacht hij de eigenheid te vinden die hij op een gegeven moment miste bij 3FM.

Randje

Beelen herkent zich niet in een opmerking van dj Jeroen van Inkel, die eerder deze week voorspelde dat hij en de bazen van Veronica binnen een half jaar ruzie zullen hebben. ''Ik ben gevraagd om wie ik ben. Zij vragen mij om radio te maken met een randje en dat vind ik wel lekker.'' De dj zou het dan ook raar vinden als hij juist daarom ontslagen zou worden.