AMSTERDAM - Linda de Mol en Beau van Erven Dorens presenteren mogelijk samen een talkshow voor de nieuwe tv-zender van John de Mol. Dat meldt de website Adformatie dinsdag.

Volgens de site zou De Mol zijn zus hebben gevraagd voor een dagelijkse talkshow, maar zou het haar te veel zijn. De show zou een link krijgen met haar tijdschrift 'Linda'.

Volgens Thomas Notermans van Talpa, de investeringsmaatschappij van De Mol, is dit bericht louter gebaseerd op geruchten en is er nog niets concreets te melden. "Gisteren hebben wij gemeld dat Linda de overstap heeft gemaakt naar Talpa en nu gaan wij met haar op zoek naar geschikte programma's." Ook de overstap van Van Erven Dorens van RTL naar Talpa wil Notermans noch bevestigen noch ontkennen.

Maandag werd bekendgemaakt dat Linda de Mol vanaf augustus programma's gaat presenteren voor de nieuwe televisiezender van haar broer. In SBS Shownieuws liet De Mol maandag weten de hoofdrol te spelen in een nieuwe dramaserie, die ze voor de zender van haar broer heeft ontwikkeld.

Na ruim twintig jaar bij de Tros te hebben gewerkt, liet zij de directie weten met ingang van het komende seizoen te stoppen bij de omroep. Voor de Tros presenteert De Mol dit tv-seizoen nog een nieuwe serie 'Love Letters' en nieuwe afleveringen van 'Miljoenenjacht'.