Een groep boze kijkers klaagt de Amerikaanse zender Showtime aan vanwege de belabberde kwaliteit van de stream van de bokswedstrijd tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor. 

Fans betaalden de zender zaterdag 99 dollar om het gevecht te zien, maar kregen te maken met interrupties of slechte beeldkwaliteit en eisen hun geld terug, zo meldt The Hollywood Reporter.

"In plaats van vooraf duidelijkheid te geven en eerlijk te zijn naar klanten over het nieuwe, ongeteste streamingsysteem, koos Showtime ervoor onduidelijkheid te zaaien over de kwaliteit van de betaalde stream van het gevecht", schrijft advocaat Michael Fuller, die namens een groep gedupeerde kijkers optreedt, in een verklaring.

McGregor reageert sportief na verliespartij tegen Mayweather
90
McGregor reageert sportief na verliespartij tegen Mayweather

Bandbreedte

Volgens de kijkers zou Showtime hebben geweten dat ze over onvoldoende bandbreedte beschikten voor het aantal kijkers dat had betaald om het gevecht tussen Mayweather en McGregor te zien. De gedupeerden willen een schadevergoeding van tweehonderd dollar van de zender zien.

Het kanaal ontkent de problemen en beweert dat ze nauwelijks klachten hebben ontvangen. "Maar we betalen zonder problemen het geld terug aan mensen die aantoonbaar de bokswedstrijd niet hebben kunnen volgen", laat een woordvoerder van Showtime weten.