Ook bekende Nederlanders hebben recht op een vakantie. NU.nl zet de meest opmerkelijke recesmomenten van de beroemdheden op een rijtje.

Bikinibroekje

Beertje van Beers trekt de aandacht met een nauwelijksverhullend filmpje op haar Instagram-kanaal waarop ze in louter een bikinibroekje in een Thais zwembad springt. 

"Waarschuwing", schrijft de presentatrice bij het tafereel. "Extreme witheid van kont kan tijdelijke blindheid veroorzaken."

Fitness

Doutzen Kroes vierde deze week een uitbundig feestje op Ibiza.

Het thema was de jaren tachtig en het topmodel doste zich daarom uit in een outfit die sterk deed denken aan de fitness-video's van weleer. Op Instagram deelde ze tal van foto's, waaronder eentje met haar echtgenoot Sunnery James die draaide op het festijn. 

Waterpret

Cabaretier Najib Amhali is met zijn vrouw en twee kinderen ook op Ibiza, alwaar hij geniet van zon en water. Op Instagram deelt hij onder meer een foto van het gezin en eentje van zijn zoontje die in het zwembad springt. 

Ongestoord

Politicus Jesse Klaver kon een paar dagen bijtanken in Frankrijk na heftige tijden. De kabinetsonderhandelingen mislukten en zijn moeder overleed onverwacht. Zijn vrouw Jolein plaatste een foto van de Groenlinks-leider die ogenschijnlijk een dutje doet op het strand. 

Ze schrijft te genieten van een "zeldzaam ongestoorde vakantie". "Deze foto omdat het wel weer even zal duren voor ik hem weer zo te zien krijg."

Aquateleurstelling

Jeroen van de Boom is in Torremolinos en wilde zijn familie een pleziertje doen met een bezoekje aan Aqualand. Hij deelt een filmpje waarin hij lijkt duidelijk te willen maken onaangenaam te zijn verrast door de lange rij voor het waterpretpark. 

Op een volgende foto laat hij wel weten dat de sfeer tussen ouders en kinderen, ondanks de tegenslag, nog steeds prettig te noemen is. 

Houden van

Presentatrice Bridget Maasland is weer gelukkig in de liefde. Ze is voor een korte vakantie op Ibiza met de 28-jarige Bram Plattel. "Ik hou van hem en hij van mij", schreef de 41-jarige Maasland bij een foto waarop ze Plattel een zoen geeft.

De vorige relatie van Maasland sneuvelde tijdens een vakantie: vorig jaar oktober gingen de presentatrice en haar veertien jaar jongere vriend Fabio uit elkaar na een gezamenlijk tripje.