Usher zegt dat een van de vrouwen die hem beschuldigt van haar besmetten met herpes, geen enkel bewijs heeft. De zanger vraagt de rechter om de zaak te sluiten omdat niet duidelijk is of de klaagster de soa al had voor haar vermeende slippertje met Usher.

Volgens juridische documenten in handen van website TMZ beweert de 38-jarige zanger dat de vrouw uit Georgia zich niet eerder had laten testen op herpes.

"Een eerdere partner kan haar dus ook hebben besmet", aldus de Yeah-zanger, die eraan toevoegt dat ze de herpesinfectie ook na haar seksuele avontuurtje met Usher opgelopen kan hebben.

Er lopen inmiddels drie aanklachten tegen Usher, van twee vrouwen en een man die de zanger ervan beschuldigen hen te hebben besmet met het virus. Ze eisen elk een schadevergoeding van 7 miljoen euro.

De raadsman van de drie claimt dat ze op een zeker moment na 2012 onveilig seksueel contact te hebben gehad met Usher. Tussen 2009 en 2010 zou zijn vastgesteld dat hij drager is van de soa, die niet kan worden genezen.