De vriendschap tussen Floyd Mayweather en Justin Bieber lijkt definitief voorbij. Volgens TMZ is de bokser boos op de zanger, omdat deze hem niet meer volgt op Instagram. Mayweather noemt Bieber zelfs een verrader.

Volgens bronnen rond zowel de 23-jarige zanger als de 40-jarige bokser is de breuk te wijten aan de pastoor waar Justin Bieber nu door wordt gecoacht. De Sorry-zanger heeft voor zijn mentale gezondheid hulp gezocht bij de Hillsong Church. Bieber probeert nu alle slechte invloeden uit zijn leven te bannen.

Bokser Floyd Mayweather staat bekend om zijn losbandige leven en bezoekt naar eigen zeggen soms meerdere malen per dag stripclubs. De vriendschap tussen de bokser en Bieber liep eerder een deuk op, toen de Canadese zanger zich uitsprak voor Conor McGregor, met wie Mayweather zaterdag in de ring stapt.

Nadat Mayweather hoorde dat Bieber de bokser maandag besloot te ontvolgen op Instagram zou hij razend zijn geworden. Volgens ingewijden noemde hij Bieber "gestoord" en "een verrader".