Usher had in 2014 helemaal geen tijd om naar een hotel te gaan en daar seks te hebben met een bezoekster van een van zijn concerten. De zanger spendeerde volgens eigen zeggen al zijn vrije tijd om zijn huidige vrouw Grace Miguel voor zich te winnen.

Dat heeft Usher volgens TMZ aan mensen in zijn directe omgeving laten weten. 

Met zijn uitspraken reageert Usher op de aanklacht die Quantasia Sharpton tegen hem heeft ingediend. De vrouw beweert, net als twee anderen, dat Usher seks met haar had en verzweeg dat hij herpes heeft. Ze eist een flinke schadevergoeding. Eerder lieten bronnen aan TMZ al weten dat Usher zich Quantasia helemaal niet kon herinneren.

Grace Miguel was in 2014 de manager van Usher. De twee kregen inderdaad iets met elkaar en het stel is inmiddels getrouwd.

Strak schema

Mensen rond de zanger weten ook nog te melden dat Usher en Miguel tijdens de tournee van 2014 weinig vrije tijd hadden. En op de momenten dat ze niet hoefden te werken, waren ze samen. Daarnaast was het tourschema heel strak. Usher zou niet eens tijd hebben gehad om uren weg te blijven.

Bovendien liep het concert waar Quantasia in haar aanklacht over spreekt flink uit. Daardoor had Usher ver na middernacht nog enkele meet & greet-verplichtingen. Volgens de zanger kon hij dus nooit op het tijdstip dat de vrouw in haar aanklacht noemt bij haar in het hotel zijn geweest.