Een 27-jarige man mag van de rechter voorlopig niet meer in de buurt van Little Mix-zangeres Leigh-Anne Pinnock komen. De Britse bodybuilder sloeg Pinnock in haar gezicht toen ze het in een restaurant in Londen met elkaar aan de stok kregen. 

Het lid van de Engelse meidengroep verklaarde tegenover de rechtbank dat ze zich vernederd voelde door aanval.

De aanvaller kreeg een contactverbod van drie jaar opgelegd en moet ruim 900 pond (bijna duizend euro) aan schadevergoeding en rechtbankkosten betalen.

Terroll Lewis schoof in het restaurant aan bij Pinnock en een vriendin om een praatje te maken. In eerste instantie leek het gesprek gemoedelijk, totdat Lewis vreemde opmerkingen begon te maken, zo blijkt uit documenten van de rechtbank waar Daily Star zondag over schrijft.

Bedreigd

De 27-jarige Brit zou de vrouwen herhaaldelijk hebben gezegd dat zij zich bedreigd zouden moeten voelen door zijn vriendin en dat zijn verkering vele malen mooier is dan zijn tafelgenoten van dat moment. Dat zangeres en haar vriendin waren niet gediend van de wending die het gesprek nam, en vroegen Lewis weg te gaan. Daarop stond hij op, liep om de tafel heen en sloeg Pinnock in het gezicht.

"De aanval liet geen wonden, blauwe plekken of littekens achter. Maar de bruuskheid waarmee deze jongen mij aanviel, veroorzaakte wel shock, schaamte en vernedering", schreef Pinnock in een slachtofferverklaring.