Aaron Carter, de broer van Backstreet Boy Nick Carter, heeft zaterdagavond op Twitter een lange post gedeeld waarin hij openhartig is over zijn seksuele voorkeur.

"Er is iets dat ik graag wil delen dat belangrijk is voor mij en mijn identiteit", aldus de 29-jarige zanger in zijn open brief op Twitter. "Het is iets waar ik bijna al de helft van mijn leven mee zit. Dit betekent niet dat ik me hiervoor schaam, maar het is een last die ik al lang met me meedraag en die ik graag kwijt zou willen."

Carter vertelt in zijn post dat hij rond dertienjarige leeftijd zowel jongens als meisjes aantrekkelijk begon te vinden. "Op mijn zeventiende had ik een ervaring met een man die ik aantrekkelijk vond, met wie ik ook heb gewerkt en met wie ik ben opgegroeid." 

De zanger vertelt dat muziek boven alles het meest belangrijk voor hem is. "Maar mijn ultieme doel is om tevreden te zijn. Ik wil geen teleurstelling uitstralen." Hij sluit zijn post af met een quote van zanger Boy George: 'I've never felt as though I didn’t belong, I just acted though I did'.