Ali B is op vakantie in Portugal afhankelijk van zijn zoontjes. Omar en Amir bepalen wanneer de rapper naar Nederland mag bellen. 

Dat liet de rapper en presentator donderdag weten aan Shownieuws. "Van mijn kinderen mag ik op een paar momenten per dag naar Nederland bellen."

De meeste telefoontjes gaan over de nieuwe single van Ali B, het zomerse Voy A Bailar. "Tussen mijn vakantie door probeer ik de hele tijd te bellen met Nederland. Hoe gaat het met de radio? Wie pikken het op? Hoeveel keer is het gestreamd?"

Voy A Bailar, een samenwerking met Boef, Rolf Sanchez en RedOne, wordt al aardig opgepikt. Zo lieten onder anderen Johnny de Mol en Dirk Kuyt via social media blijken het een lekker nummer te vinden. "Dat is leuk. Dan zie je dat mensen zichzelf filmen en ervan genieten. Vooral Dirk Kuyt vond ik leuk."

Hoewel de muzikant ook in Portugal veel met zijn werk bezig is, geniet hij naar eigen zeggen wel van zijn vakantie. "Muziek is ook mijn passie. Ik werk wel, maar het is gewoon voor m’n plezier."