3FM-dj Domien Verschuuren heeft zijn vriendin Caroline van Zijl in Toscane ten huwelijk gevraagd. "Tussen haar tranen door zei ze ja."

Dat laat Verschuuren weten via Instagram. Het stel is momenteel op vakantie in Toscane. Verschuuren vroeg zijn vriendin ten huwelijk op de dag dat zij tien jaar verkering vierden. 

De 29-jarige dj biechtte een jaar geleden in een interview met Viva op dat hij na zijn debuut in het Glazen Huis even afstand wilde van zijn liefde. Naar eigen zeggen raakte hij flink van slag van de roem en zette hij na acht jaar een punt achter de relatie.

"Ik werd onrustig. Vroeg me af of er niet meer was en of ik niet meer moest experimenteren." Na drie maanden kwam hij terug van dat besluit omdat hij merkte dat hij niet zonder Van Zijl kan.

Verschuuren liet zich voor de populaire goededoelenactie Serious Request drie keer opsluiten in het Glazen Huis. In november vorig jaar werd hij nog bekender bij het grote publiek, toen 3FM aankondigde dat Verschuuren de plek van dj Giel Beelen ging innemen in de ochtend. Dat doet hij sinds begin dit jaar.