AMSTERDAM - Tegenslag voor Pamela Anderson: V.I.P. - de serie van derondborstige actrice - gaat stoppen. V.I.P. wordt van de buis gehaald, omdat eén van de producenten, de Duitse Kirch Groep, in financiële problemen zit.
Pamela Anderson

Pamela zei in een verklaring: "De afgelopen 4 seizoenen heb ik enorm veelplezier gehad. We kicked butt!". Oftewel: ze gingen er keihard tegenaan.

De ex-Baywatch babe, die onlangs nog in het nieuws was omdat haar geplandehuwelijk met Kid Rock niet doorging, was ook als producer bij de seriebetrokken. Ze gaat nu meer tijd aan haar twee zoons besteden.

Verder komt er een tekenfilmserie, met Pamela in de hoofdrol:"Stripperella".

In "V.I.P." speelde Pamela Anderson de rol van Vallery Irons, die vanuit eenklein dorpje in de grote stad Los Angeles terechtkomt. Ze wordt de baas vaneen beveiligingsbedrijf met bodyguards, V.I.P - Vallery Irons Protection.

Pamela Anderson is getrouwd geweest met Tommy Lee, de voormalige drummer vanMotley Crue. Sinds hun scheiding in 1998 zijn Pam en Tommy verwikkeld in eenjuridisch gevecht om het voogdijrecht over hun twee zoons, Dylan en Brandon.

Afgelopen maart kwam Pamela met schokkend nieuws, ze werd behandeld voorhepatitis-C. Deze ziekte zou Pam naar eigen zeggen hebben opgelopen vanTommy Lee, door het gezamenlijk gebruik van een tatoeage-naald. Tommy Leeheeft deze beschuldiging overigens ontkend.