Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Connie schoonzoon Jody voor eigen PR gebruikt, zélfs het suffe songfestival één grote slangenkuil blijkt te zijn, Prinses Amalia een pokkenprinses is, cosmetisch chirurg Robert Schoemacher een jokkebrok blijkt en help: Patty Brard heeft weer wat bedacht! Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Jody misbruikt?

Vorige keer al schreven we over 'de nieuwe schoonzoon van Connie Breukhoven'. Dat zou Jody Bernal zijn, het zangertje van Que si, que no. Jody (23) schijnt verkering te hebben met dochter Shannah (18) en is daarmee toegetreden tot de Breukhoven Dynastie. Of het waar is of alleen een gerucht, weten we niet. Ook Connie zelf doet een beetje vreemd.

In Story staat dat Connie in een radioprogramma ijskoud ontkende dat de geruchten klopten. Jody was gewoon een 'huisvriend', een soort vijfde kind van Connie en Hans. Maar misschien bedacht ze dat het toch wel handig was de populaire Jody een beetje te gebruiken voor haar eigen PR. En dus meldde ze een paar dagen later in een tv-programma dat ze dólblij is met haar nieuwe schoonzoon. Jody zou meer dan welkom zijn in Villa De Breuckhove. Party draait de zaken juist om en beticht Jody ervan Hans zijn connecties in de platenwereld te willen ge- of misbruiken. Wat een gekonkel allemaal daar in de Wassenaarse villa.

Leven na een klysma

'Is er nog een televisieleven na een klysmashow?'vraagt Story zich af. Over wie anders dan over Patty Brard hebben ze het. Jawel, denkt Patty zelf. En daarom werkt ze in het diepste geheim aan een nieuw programma. Zij zal daarin samen met haar dochter in chronologische volgorde door haar leven gaan. Zowel vriend als vijand krijgen onderweg de volle laag. Toegegeven: het mens is zo gek als een deur, maar ze komt mooi wèl elke keer met iets nieuws op de proppen. Het wordt nog uitgezonden ook, want Patty heeft al een producent en Yorin gaat het waarschijnlijk uitzenden.

Zero points

De laatste jaren is het om te huilen zo slecht, het Songfestival. Nederland eindigt steevast op de laatste plaatsen en mag soms het jaar er op niet eens meedoen. En toch proberen de organisatoren elke keer iets van de oude glamour terug te krijgen. Want toen was het Songfestival een nationale happening, iets waar je voor thuis bleef. Dit jaar heeft Glennis Grace de voorronde gewonnen. Zij mag Nederland gaan vertegenwoordigen.

Glennis won 10 jaar geleden de Soundmixfinale van Henny Huisman, maar afgezien van een bescheiden hitje toen hoorden we nooit meer van de donkere krullenbol. Zij is dan ook dolgelukkig met haar zege en hoopt dat dit haar doorbraak wordt. Eén van de andere (verliezende) deelneemsters is bijzonder vals over Glennis: 'Ik gun het Glennis van harte' fleemt ze mierzoet in Story 'Ik ken niemand die de afgelopen tien jaar zo hard heeft gewerkt maar desondanks niet wist door te breken.' Wat een vals loeder, denk je waarschijnlijk. Maar het betreft hier Frizzle sizzle zangeresje Laura Vlasblom, die honderd jaar geleden ook al eens meedeed aan het Songfestival met 'Alles heeft een ritme'. En ook enorm verloor. Diezelfde Laura Vlasblom is de vrouw die door Bastiaan Ragas doodleuk in de steek is gelaten en is ingeruild voor de veel knappere Tooske. Dus dat dit Vlasblommetje een beetje verbitterd is, begrijpen we wel.

Pokkenprinses

Een 'Pokkenprinsesje' vinden ze bij Party de kleine Amalia. Is dit blad ineens tegen het koningshuis gekeerd? En wat heeft die éénjarige dreumes misdaan? Het is slechts een woordgrapje van het blad. Willem Alexander en Maxima gaven een mini-persconferentie tijdens hun skivakantie en daarin vertelden ze dat Amalia de kinderziekte waterpokken had gehad. Dus meende het blad grappig te moeten zijn met deze woordspeling. Ha ha. Leuker waren de foto's van 'prinsje' Carlos junior. Dit is het onechte achterneefje van de koningin.

Prins Carlos, de zoon van prinses Irene, verwekte dit kind bij een oudere vriendin. Hij erkende het jongetje echter nooit officieel, maar de Oranjes hebben het mannetje wel min of meer geaccepteerd. Carlosje is nu 8 jaar en een koddig baasje met zijn blonde haar. Hij en zijn moeder Brigitte waren in hetzelfde plaatsje op skivakantie als de Koninklijke familie. Weekend vraagt zich af wat ze hiervan moeten denken? Volgens hen kunnen de Oranjes na Bernhard's bastaarddochters het jongetje missen als kiespijn, maar is deze vakantie een daad van verzet van de moeder. Zij wil niet worden vergeten door haar 'schoonfamilie'. De Rijksvoorlichtingsdienst kon nog geen antwoord op de vraag geven wat moeder en zoontje Carlos in Lech deden.

Dokter jokkebrok

Toen Aukje 'GTST' van Ginniken haar borsten liet vergroten onder veel publieke belangstelling, meende 'dokter' Robert Schoemacher daar kritiek op te moeten hebben. Hij is de bekendste cosmetisch arts van Nederland en helpt vele vrouwen af van hangborsten, vetrollen en rimpels. Maar dat Aukje in haar mooie, gezonde lijf liet snijden, vond hij beslist zonde. Nergens voor nodig, aldus de dokter. In Party noemt Aukje Schoemacher echter een jokkebrok.

'Kort voordat ik de fotoreportage voor Playboy zou doen, ben ik bij Robert langsgeweest om te vragen of hij een borstvergroting bij me wilde doen. Hij had daar geen enkele moeite mee.' verklapt Aukje. 'Maar nu ik het bij een concurrent van hem heb laten doen, is hij het er opeens niet meer mee eens.' Waarmee dokter Schoemacher zichzelf tot Doker Jokkebrok degradeert.