Kendall en Kylie Jenner zeggen dat ze maar twee shirts hebben verkocht met de beeltenis van de overleden rapper Tupac Shakur.

Het duo kwam in de afgelopen periode flink onder vuur te liggen vanwege de T-shirts die ze voor veel geld verkochten.

De zussen hadden shirts gemaakt met muzieklegendes als Pink Floyd, Led Zeppelin, The Doors en dus ook Tupac. Over de gebruikte foto’s hadden de Jenners foto’s van zichzelf laten printen. Alleen dat kwam ze al op kritiek te staan.

Het werd nog erger toen bleek dat ze foto’s van Tupac niet eens mochten gebruiken. Nadat de zussen al brieven hadden gekregen van representanten van enkele acts dat ze de logo’s en beeltenissen niet mochten gebruiken, kwam ook de fotograaf die de foto’s van Tupac had geschoten in het geweer. Hij dreigde met een rechtszaak.

Rechtmatig

Volgens de website van het blad Rolling Stone laten Kylie en Kendall weten dat ze de foto’s wel op rechtmatige wijze hebben verkregen.

Bovendien zouden ze slechts twee shirts van Tupac hebben verkocht. Ze stellen dan ook dat fotograaf Mike Miller geen poot heeft om op te staan. De shirts, die voor ongeveer 140 euro te koop waren op de website van het duo, zijn inmiddels uit de verkoop gehaald.