Jackass-ster Steve-O is dit weekend geopereerd aan de brandwonden die hij opliep bij een stunt eerder deze week. Hij kreeg daarbij naar eigen zeggen zeven huidtransplantaties.
 

Stephen Glover, zoals Steve-O daadwerkelijk heet, kondigde vorige week aan dat hij bezig is met opnames van een nieuwe stuntshow. De capriolen die hij daarin uit zal halen zijn zo extreem dat Jackass erbij in het niet valt, zo stelde hij daarbij.

Zo maakte Glover onder meer 'sneeuwengelen', zoals kinderen dat in de sneeuw doen door al liggend hun armen en benen te bewegen. Hij deed dat alleen in een explosieve brandstof, met brandwonden tot gevolg.

Voor het weekend deelde hij op Instagram al foto's waarop te zien was dat de huid op zijn bovenarmen deels was weggeschroeid en zijn onderarmen onder de blaren zaten.

Zondag meldde hij dat tijdens het weekend de pijn zo erg was geworden dat hij terugging naar het ziekenhuis. De artsen besloten hem meteen te opereren. Daarbij moest zoveel huid verwijderd worden, dat hij de transplantaties onderging. Volgens Glover werd daarbij de huid van zeven overleden donors gebruikt.

De stuntman spreekt zijn dankbaarheid uit voor hun bijdrage en ziet een positieve kant aan zijn opname. "Ik heb eindelijk antwoord op de vraag die mij het vaakst is gesteld: welke stunt deed het meest pijn?"