Gordon vindt het geen enkel probleem dat hij volgend jaar vijftig wordt. De presentator gaat zijn verjaardag op een bijzondere manier vieren. "Ik vind vijftig het nieuwe veertig, ik heb totaal geen moeite met die leeftijd of het ouder worden."

"Ik ga wel mijn tanden laten opschonen en extra voor mijn lijf zorgen. Als ik terug ben van vakantie, ga ik naar de sportschool", aldus de nu 49-jarige presentator in gesprek met De Telegraaf.

Gordon trouwt nog voor zijn vijftigste verjaardag in een televisieprogramma van RTL, voor de opnames starten wil hij fit zijn en twaalf kilo afvallen. "Het is voor mij belangrijk dat ik strak in het pak sta als ik het jawoord geef. Ik start met een intensief trainingsprogramma en voedingsschema. Afvallen blijft zwaar, maar ik wil nog één keer de poging wagen."

De presentator is niet van plan zich door een cosmetisch chirurg onder handen te laten nemen. "Ik ben geen man die botox of andere hulpmiddelen gaat gebruiken. Maar als je ouder wordt, wil ik er wel zo goed mogelijk uit blijven zien."