David en Victoria Beckham hebben dinsdagsavond hun achttiende huwelijksjubileum gevierd. Het beroemde Britse stel feliciteerde elkaar via Instagram. Ook hun oudste zoon Brooklyn Beckham maakte van de foto-applicatie gebruik om zijn ouders te feliciteren.

De 18-jarige Brooklyn Beckham plaatste een zwartwit-foto van David en Victoria Beckham. De foto is gemaakt op de huwelijksdag van het stel. "Gelukkig huwelijksjubileum voor de twee meest geweldige mensen in mijn leven. Hou van jullie mam en pap", schreef Beckham onder de foto en sloot af met een hartje.

De 43-jarige Victoria Beckham plaatste eerder op de dag ook een foto van de trouwdag van het stel, waarop baby Brooklyn ligt te slapen in de arm van vader David Beckham. "Ik hou van je", schreef de voormalig Spice Girl onder de foto.

De 42-jarige voetballer plaatste een foto van het koppel waarop beiden een leren outfit dragen en schreef: "Wow, we hebben dit echt gedaan. Gefeliciteerd en dank aan een geweldige echtgenote, moeder en sterke zakenvrouw. Hou van je x".

Als gezin

David Beckham zei tegen The Daily Mirror dat het succes van zijn 18-jarige huwelijk te danken is aan het feit dat de Beckhams ondanks tegenslagen overeind blijven. "Omdat we vier fantastische kinderen hebben. Als we door een moeilijke periode gaan dan slaan we ons er met zijn allen doorheen, als gezin", zei de voetballer.