Kylie Jenner is duidelijk over haar relatie met rapper Tyga. De 19-jarige realityster liet een tatoeage op haar linkerenkel veranderen. 

De oude tattoo was de letter 't' als eerbetoon aan de 27-jarige rapper, maar leest nu 'la' in kleine letters, zo blijkt uit foto's die dinsdag verschenen op de website van People.

Jenner en rapper Tyga, die in het echt Michael Ray Stevenson heet, zetten in april een punt achter hun driejarige knipperlichtrelatie. "Ze nemen steeds kleine pauzes en komen dan toch weer bij elkaar", zei een ingewijde destijds tegen People. Maar de breuk lijkt nu definitief.

Nieuwe vlam

Travis Scott lijkt de nieuwe geliefde van Jenner te zijn. De 25-jarige rapper werd samen in april samen met Jenner gezien op het festival Coachella. De twee hebben inmiddels samen een tatoeage laten zetten.

Jenner en Scott toonden op Snapchat hun nieuwe tatoeages, ieder een helft van een vlinder op hun onderbeen. De rapper gebruikt de laatste tijd op Twitter een emoji van een vlinder als hij het over Jenner heeft. Vorige maand bracht hij ook een nummer uit dat Butterfly Effect heet en over de realityster zou gaan.