Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Beertje van Beers venijnig uithaalt, de dochter van Connie Breukhoven vrijt met -of all people- zangertje Jody, ook gescheiden Tatum alweer aan de rol is, Maxima een tweede dochter krijgt, Henny Huisman het nu echt wel kan vergeten en hoera: good old GJ Dröge terugkomt op de buis. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Boos Beertje

Met haar lieve snoetje, ranke lijfje en mooie haar was Beertje van Beers jarenlang het schatje van de presenterend televisieland. Maar na de Staatsloterijshow verdween ze langzaam maar zeker uit het zicht. Geheel tegen haar wil, blijkt in Party. Daar haalt beertje fel uit naar televisiemakend Nederland. De Staatsloterij Muziekland noemt ze 'Staatsloterij Ziekland' omdat het een circus vol intriges, geheime gedragscodes en gekonkel van presentatoren is. Achter de schermen was het helemaal niet zo gezellig: allemansvriend Frans Bauer bleek een 'pisnijdige man' te zijn en kindervriend Kabouter Plop kon zijn handen niet van Beertje afhouden. Leuk om die ontboezemingen over tv-land eens te horen! Beertje zegt nog heel stoer niet rouwig te zijn om haar afgelopen contract, maar ondanks haar tirade zal ze flink balen. Want verder was het een droomjob, met reizen naar verre landen, prachtige kleren en interviews met alle grote sterren der aarde.

Golden oldie

Het is maar een piepklein stukje, maar wel een leuk nieuwtje voor de fans. Gert Jan Dröge, die jaren geleden furore maakte met zijn 'Glamourland', komt terug op televisie. Dröge dreef de spot met vele Bekende Nederlanders, die dat echter allemaal prachtig vonden. Onder andere Jan des Bouvrie dankt zijn roem aan de wekelijks terugkerende hoon van Dröge, die hem continu belachelijk maakte. Om de één of andere onduidelijke reden verdween Dröge met dit geweldige programma van de buis en is daar nooit meer op zo'n leuke manier teruggekeerd. Nu lezen we in Party dat hij aan een come back werkt. Hij is al bezig met het opnemen van een serie over het 25-jarige jubileum van koningin Beatrix. Er staat helaas niet bij of het weer een spottend programma wordt of dat GééJéé op de serieuze toer gaat.

Latin lovers

De basis voor hun relatie zit wel snor, vinden ze. Want zowel zangertje Jody Bernal (que si, que no) als rijkeluisdochter Shannah Breukhoven (19) komen uit Zuid-Amerika, zijn te vondeling gelegd en in Nederland geadopteerd. Maar wat ze verder met elkaar moeten, is ons een vraag. Want de gefortuneerde jongedame komt uit een heel ander milieu dan de in een doorsnee gezin opgegroeide Jody. Toch hebben ze elkaar weten te vinden, volgens Privé.

Hoewel Jody eerst zijn liefde verklaarde aan de dochter van Patty Brard, schijnt hij nu toch te gaan voor die van Connie. In beide gevallen zal Jody met een nogal uitgesproken type schoonmamma te maken krijgen, want beide moeders hebben niet bepaald de naam makkelijk te zijn. De vraag deed een tijd de ronde of de zanger wellicht op jongens viel, maar zelf ontkende hij dit altijd in alle toonaarden. Aan Shannah zal het in elk geval niet liggen, dat is een 'verstandige meid'. Ze reisde door Costa Rica en zag daar dat het ook anders kan dan thuis in Wassenaar. "Door die reis ben ik anders tegen het leven aan gaan kijken. Thuis denk ik na over welke spijkerbroek ik zal kopen: die van 200 of 300 Euro. Eigenlijk te gek voor woorden, als je ziet dat de kinderen in Costa Rica 20 Eurocent zakgeld ontvangen." meldt ze. Weten we zeker dat ze niet -net als haar moeder- toch niet per ongeluk een blondje is?

Tatum in luf

Na de scheiding zagen we Ruud de Wild al weer snel met een nieuwe vriendin lopen. Ex Tatum Dagelet leek thuis te zitten, op hun peuter te passen en haar wonden te likken. Maar niets blijkt minder waar. Story heeft foto's van een erg verliefde Tatum weten te maken. Niks geen rouwende, zielige alleenstaande vrouw: Tatum straalt. Ze is in love met ene Tommy en dook met hem de kroeg in. Daar bleek haar vader Hans te zitten, die dus meteen kon kennismaken met zijn nieuwe schoonzoon. Blijkbaar gaf hij zijn goedkeuring, want bij het verlaten van de kroeg kijkt het kersverse paar erg blij en opgelucht.

Dochter, zoon, dochter

Maxima krijgt een tweede dochter, Mabel een zoon en Marilene's derde kind is ook een zoon. Tenminste, volgens Story. En die heeft het weer van een 'zeer vooraanstaande professor, een astroloog' in een dagblad. Story checkte het nieuws nog even bij hun hofbron en jawel: zowel Maxi als Mabel hebben het geslacht van hun baby laten onderzoeken. En de uitkomst daarvan klopt met die van de astroloog. Marilène wil het niet weten, maar die heeft dan ook al van elke soort een kind. Na de voorspelling van de 'professor' kan zij nu de kleine jongenskleertjes weer van zolder halen en alvast klaarleggen in de commode.

Geen hemel voor Henny

Alweer is Henny Huisman in de ellende terecht gekomen. Ditmaal heeft hij een dikke, vette schadeclaim aan zijn broek hangen. Maar liefst 5 miljoen wordt er van de presentator geëist. Het gaat om het programma 'hemel op paarden', dat de schoonzoon en dochter van Henny presenteerden. Vader Henny bemoeide zich intensief met de bedenkers en producers van de paardenshow en gaf hen allerlei adviezen. Ook foute, waardoor er een ondoorzichtig netwerk van geld, sponsors, medezeggenschap en omroepen ontstond. Zó onduidelijk, dat we er niets van snappen, behalve dan dat Henny moet betalen aan de gedupeerde producers. Maar liefst vijf miljoen euro wordt er geëist. Henny was net weer een beetje aan het opkrabbelen na een crash-dieet, waarbij hij vele kilo's afviel, maar ook flauw viel van vermoeidheid. Dit verhaal is natuurlijk hele slechte publiciteit voor brave huisvader Henny, die nu zijn brood verdient bij de EO. En deze keurige omroep zit natuurlijk niet op een schandaaltje te wachten.