Hans Kazán en zijn vrouw Wendy zijn slachtoffer geworden van een inbraak in hun huis in het Spaanse Cabopino

''Deze maandag begon niet echt lekker. Kwam er vanochtend achter dat er was ingebroken. Eng idee dat mensen hier in ons huis geweest zijn...'', twittert Kázan.

Een week geleden vierden Kazán en zijn vrouw Wendy dat ze veertig jaar getrouwd zijn. Aan het AD vertelt de goochelaar en presentator dat de jurk die Wendy op het familiefeest droeg is weggenomen uit hun huis in Spanje. "Toen zagen we ook dat het sieradendoosje met kettinkjes en oorbellen er niet meer stond. En er waren veel meer dingen verdwenen", vertelt Kázan.

"Wie steelt er nou een jurk? De dief moet een vrouw zijn geweest. Of een romantische inbreker die mijn vrouw in de jurk heeft gezien en dacht: wow, die wil ik ook voor mijn vriendin. Zeg maar, een beetje de Robin Hood-achtige romantiek", aldus de goochelaar.

Spaarpotjes

Kazán ontdekte dat ook de spaarpotjes van zijn vrouw en kinderen zijn leeggeroofd, in totaal zo'n duizend euro. "Heel vervelend. Dat zijn potjes waar we af en toe iets in stoppen om te sparen voor een weekendje weg. Dat van mijn vrouw zat al behoorlijk vol."