Kylie en Kendall Jenner hebben excuses gemaakt om het uitbrengen van een t-shirt met de afbeelding van rappers Notorious B.I.G. en Tupac. 

De zusjes kregen een lading kritiek over zich heen op sociale media. De moeder van de in 1997 overleden rapper Notorious, Voletta Wallace, sprak van een "oneerbiedige, walgelijke en smakeloze actie".

Kylie Jenner reageert op Instagram op de kritiek door een afbeelding van een verklaring. "Deze ontwerpen waren niet goed doordacht en we bieden onze oprechte excuses aan een ieder die zich gekwetst voelt, met name aan de nabestaanden van de artiesten." 

Ze schrijft verder dat zij en haar zus grote fans zijn van de muzikanten, die zij als iconen zien. "Het was niet onze intentie daar oneerbiedig mee om te gaan." De T-shirts worden uit de handel gehaald.

Niet genoeg

De erven van de rapper Notorious B.I.G. nemen geen genoegen met de acties van de zussen Jenner. In een verklaring aan People laat zijn moeder weten de excuses te waarderen, maar zegt ook: "Deze kwestie is nog niet opgelost."

Verwacht wordt dat de erven van de rapper een schadeclaim zullen indienen tegen de zussen.