De moeder van de in 1997 gedode Amerikaanse rapper Notorious B.I.G. dreigt een rechtszaak te beginnen tegen Kendall en Kylie Jenner over de verkoop van hun T-shirts waarop de afbeelding prijkt van haar zoon.

Volgens TMZ donderdag heeft de advocaat van de nabestaanden de Jenners per brief laten weten dat ze voor vrijdag 17.00 uur moeten stoppen met de verkoop van de T-shirts als ze een rechtszaak willen voorkomen.

Het lijkt erop dat de brief niet tegen dovemansoren gericht is, want de T-shirts zijn uit de webshop verwijderd. Op de vintage shirts staan de gezichten van Kendall en Kylie Jenner over de afbeeldingen van rap en rock-iconen heen.

De nabestaanden hebben nooit toestemming gegeven aan de Jenners. "Dit is misbruik van het hoogste niveau. Ik ben benieuwd wat ze als reden zullen aanvoeren en ik ben nog nieuwsgieriger naar hoe ze dit oplossen", zegt advocaat Julian K. Petty namens de erfgenamen.

Uitbuitng

De moeder van Notorious B.I.G. is Voletta Walace. Zij noemt het gebruik van de afbeelding van haar zoon, die in 1997 op 24-jarige leeftijd overleed, op T-shirts oneerbiedig en de ergste vorm van uitbuiting.