Cristiano Ronaldo heeft in een Facebook-bericht de geboorte van zijn twee jongste zoons bevestigd. De geruchten gingen al langer, maar de voetballer (32) zei eerder niets over de aanstaande geboorte van zijn kinderen.

In een bericht op Facebook schrijft de Portugese voetballer dat hij het jammer vindt dat hij met zijn land is uitgeschakeld op de Confederations Cup, maar dat hij nu naar zijn kinderen kan.

"Het is jammer dat we met Portugal ons sportieve doel niet hebben kunnen bereiken", aldus Ronaldo op Facebook. "Ik heb me de voorbije weken met hart en ziel ingezet voor de nationale ploeg. Ook al wist ik dat ondertussen mijn twee zoontjes geboren werden."

Portugal verloor woensdagavond de halve eindstrijd van de Confederations Cup na strafschoppen van Chili. De wedstrijd om de derde plaats slaat Ronaldo over.

De speler van Real Madrid heeft zijn kinderen nog niet gezien, zo maakt hij duidelijk in zijn bericht. "Ik ben heel blij om voor het eerst bij mijn kinderen te kunnen zijn."

Het zijn niet de eerste kinderen voor Ronaldo: de voetballer was al vader van zoon Cristiano junior, die nu zeven jaar oud is. Wie de moeder van de tweeling is, zegt Ronaldo niet, maar volgens bronnen is het het de Spaanse Georgina Rodríguez, met wie Ronaldo al enige tijd samen zou zijn.

Wie de moeder is van Cristiano junior is niet bekend.