De organisatoren van de BET Awards die zondag werden uitgereikt in Los Angeles, hebben hun uiterste best gedaan om Chris Brown en zijn ex Karrueche Tran uit elkaar te houden. Tran vroeg onlangs met succes een contactverbod aan voor Chris.

Om de zanger de wet niet te laten overtreden, werd Tran volgens TMZ naar een aparte ruimte gebracht toen hij optrad tijdens de show, waarin Afro-Amerikaanse entertainers worden geëerd.

Brown nam tijdens de ceremonie niet plaats in het publiek, waardoor hij nooit binnen de 90 meter afstand die de rechter voorschreef kwam van zijn ex, die één van de awards presenteerde.

Dit zijn de grote winnaars van de BET-awards
54
Dit zijn de grote winnaars van de BET-awards

Vijf jaar

Eerder deze maand kreeg Brown een contactverbod opgelegd van vijf jaar. Tijdens de rechtszaak werden onder andere sms-berichten voorgelezen waarin hij dreigde Tran het leven zuur te maken.

"Ik ga niet meer aardig tegen je zijn. Als ik je in het openbaar zie dan zal ik ervoor zorgen dat je me nog meer gaat haten en ik ga je weghouden bij alle evenementen", sms'te de muzikant. Er zaten ook agressievere berichten tussen waarin Brown dreigt de actrice te slaan.