De Amerikaanse komiek Steve Harvey heeft maandag zijn jongste stiefdochter Lori (20) en zijn toekomstige schoonzoon Memphis Depay gefeliciteerd met hun verloving.

''Marjorie en ik zijn trots de verloving te mogen aankondigen van onze jongste dochter Lori met Memphis Depay. Deze jongeman is een goede! Gefeliciteerd'', schrijft de talkshowpresentator op Twitter.

Depay stapt binnenkort in het huwelijksbootje. De 23-jarige aanvaller van Olympique Lyon ging op vakantie in Californië op zijn knieën voor zijn vriendin Lori Harvey. ''Ze heeft ja gezegd!'', schreef hij op Instagram bij een foto van het aanzoek.

Op de foto is te zien hoe de Oranje-international op zijn knieën zit, terwijl zijn vriendin haar handen voor haar gezicht houdt.

De 20-jarige stiefdochter van Harvey postte bijna dezelfde foto op haar Instagram. ''Ik ben zo gezegend. Ik mag met mijn beste vriend trouwen. Ik heb ja gezegd!'', staat erbij. Een dag later voegde ze eraan toe: ''Ik ben niet zwanger en dat word ik voorlopig ook niet."

Lori is een van de drie dochters van Marjorie Bridges die in 2007 met Harvey trouwde.