AMSTERDAM - Dartster Mieke 'Bambie' de Boer wil verder met het becommentariëren van dartswedstrijden. Dat heeft ze dinsdag gezegd tegen Novum Nieuws. De dartsspeelster sluit een verdere carrière op televisie niet uit.

"Commentaar geven bij wedstrijden vind ik erg leuk om te doen, maar misschien dat ik later nog meer wil met televisie." Wat ze zou willen presenteren, weet ze nog niet. Als het maar niet 'Call-tv' is: "Ik denk niet dat ik daar goed in ben."

Dartscarrière

De Boer weet nog niet precies wanneer ze haar dartscarrière wil beëindigen. "Dat kan over twee jaar zijn, maar dat kan ook nog twintig jaar duren. Ik wil in ieder geval nog wat titels binnenhalen, waarvan de World Darts Trophy hoog op mijn lijstje staat." Onlangs tekende de dartskampioene twee nieuwe sponsorcontracten.

Playboy

Vorige maand stond Bambie nog in Playboy. Hoewel ze dat een 'mooie ervaring' vond, kunnen we niet nog een naaktreportage verwachten. "Dat is eenmalig geweest", zegt ze. "Het was zeker spannend om een keer gedaan te hebben."