Jan Versteegh wordt vader

Jan Versteegh wordt voor de eerste keer vader. Het management van de presentator bevestigt dat aan NU.nl nadat hij een foto deelde waarbij hij schreef: "Er is een kleine Versteegh onderweg!".

Op de foto die de 31-jarige presentator deelt is een echo te zien van het eerste kind. De echo is geplakt op de zwangere buik van de vriendin van Versteegh.

Het wordt een meisje, zo vertelt de presentator aan Shownieuws donderdag. Versteegh gaat zijn zoektocht naar het vaderschap vastleggen in het programma Jan wordt vader

Versteegh kijkt het meeste uit naar het feit dat ze met zijn drieën een gezin gaan vormen. "Je vormt dan een echt clubje met elkaar", vertelt hij in RTL Boulevard. De presentator zegt het meest op te kijken tegen de gebroken nachten. "Van andere vaders heb ik begrepen dat ik slapen de eerste 1,5 jaar wel kan vergeten."

Eind mei 2017 verschenen verhalen dat de presentator verloofd zou zijn met zijn vriendin Dieuwertje. Versteegh heeft het nieuws nooit bevestigd. De BNN-presentator is bekend van prorgamma's als Spuiten & Slikken en 3 op reis backpack.

Lees meer over:
Tip de redactie