Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat schrijfster Heleen van Rooyen weer eens ruzie heeft, Patty Brard haar ex terug wil, het allemaal goud is wat er blinkt bij miljardair Donald Trump, wat vinden we van Beau in zijn blootje en dat Youp van 't Hek zichzelf zal vervloeken. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Prijzig tuintje

Heleen van Rooyen, de schrijfster en columniste, staat niet bepaald te boek als een makkelijke tante. Met haar onthullende column 'dwong' ze al eens een wethouder tot aftreden. Ook liet ze zich graag verleiden tot een potje 'Sterrenboksen', waarbij ze helaas uit de ring werd gemept door Ellemieke Vermolen. Maar die was dan ook in training geweest bij prof- en thuisbokser Regilio Tuur. Ook nu zijn er weer problemen in Huize Van Rooyen. Ze schakelden toparchitect Dick Beijer in om hun tuin te re-stylen en kwamen een prijs overeen. Die Beijer is geliefd bij de sterren en heeft zelfs tuinen van Hollywood-sterren aangelegd. Maar blijkbaar kon hij zich niet aan het 'schamele' budget van 60.000 Euro van de Van Rooytjes houden. De rekeningen liepen op tot 90.000 Euro (voor een tuin!!), en dat vond Heleen te veel. Ze weigerde meer dan 60 te betalen. Het argument: Beijer berekende allerlei planten die hij nooit leverde en in plaats van topkwaliteit haalde hij een aantal struiken gewoon uit het bos, aldus Party. Oei, geen beste reclame. Heleen heeft zich in de zaak vastgebeten en de zaak zal voor de rechter komen. Nou, Beijer, zet je maar schrap!

Brard wil ex terug

'Patty wil haar ex terug' lezen we in Party. Nee, hè, het zal toch niet? Dat Brard een steekje los heeft zitten, wisten we allemaal, maar wil ze nou haar René terug? In het heetst van de scheidingsstrijd maakte hem uit voor lamlendige lapzwans en voor dief van haar geld en wilde ze die uitvreter nooit meer zien. Ze schopte hem het huis uit, waardoor hij op een aftands kamertje kwam te zitten. Maar René vocht terug, kreeg een lekker bedragje van Patty en vond een nieuwe vriendin. Die hij al snel bezwangerde, zodat René binnenkort vader zal worden. Maar gelukkig, Patty is niet helemáál gek geworden. Ze heeft het over haar eerste ex, de steenrijke Carlo Nasi, de vader van Priscilla. Ze leidde een jetset prinsessenleven, maar was toch niet gelukkig met haar Italiaanse Carlo. Na haar scheiding raakte ze door een foute partner totaal failliet en daarna zat ze aan René vast. 'Als ik toen wist wat ik nu weet, was ik nooit weggegaan. Het had me een hoop ellende bespaard' zegt ze. Nou inderdaad: als ze dat allemaal had geweten, was ze vast liever bij haar Italiaan gebleven. En waren ons die onsmakelijke klisma's op tv bespaard gebleven.

Rijk, rijker, rijkst

Leuk: foto's kijken van het huwelijk van miljardair Donald Trump. Privé komt met een reportage waar de gouden kitch vanaf druipt. Donald (58) trouwde voor de derde keer, na Ivana en Marla ditmaal met Melania (34). Het fotomodel wilde een bruiloft vol pracht en praal en die heeft ze gekregen. Ze draagt een énorme jurk van Dior met vier meter sleep en 1,5 duizend kristallen (weegt 25 kilo!), de taart is 1,5 meter hoog en van marsepeinen rozen, er wordt gegeten van vergulde borden en bestek, de hele balzaal is behangen met witte lelies en het topstuk was de trouwring. Maar liefst 50 karaat en 1,5 miljoen euro waard. De bruidegom staat erbij te glimmen en vind het allemaal best. Het schijnt trouwens dat de steenrijke Donald aan alle prijzen heeft gepingeld en overal korting heeft bedongen. Zelfs de trouwring ging voor een zacht prijsje mee (de helft). Hij is en blijft natuurlijk een geslepen zakenman. Daarom krijgt Melania bij een eventuele scheiding niet de helft van zijn bezittingen, maar is het paar op huwelijkse voorwaarden getrouwd. Maar zover is het nog niet: eerst wil het paar een kind. Dat wordt voor Donald dan nummer vier van vrouw drie. Maar ach, als je zo rijk bent, vormt nóg een keer schoolgeld en jaarlijks twee paar nieuwe kinderschoenen geen enkel probleem.

Blote Beau

'Wat zou hij er voor hebben gevangen?' vraagt heel de showbizzkliek zich af. Het gaat over Beau van Erven Dorens, die in een reclamespotje op tv enkel en alleen in zijn onderbroek paradeert. Met een paar cowboylaarzen aan, maar dat is dan ook alles. De onderbroek is duidelijk een grap: modelletje opa dat je wel eens aan de droogmolen ziet wapperen. Hij is nog net niet lichtblauw. Privé laat BN'ners heel serieus reageren op het spotje. Aukje 'nieuwe borsten' Van Ginniken heeft het vooral over de belachelijke laarzen die Beau draagt. Christine van der Horst vindt het een malle Hema broek en adviseert Beau een Versace-model te kiezen. C-circuit zangeres Justine Pelmelay lust er wel pap van en wil Beau in een string, zodat ze ook echt billen ziet. En getsiederrie: billenkenner Ronnie Tober heeft met open mond zitten kijken en vindt het wel iets spannends hebben. Hij vindt het een prima slip en zegt zelf ook een paar van zulke modelletjes in de la te hebben liggen. Het grappigst is de beetje wereldvreemde politicus Hilbrand Nawijn. Hij vindt Beau nu eenmaal een wonderlijke jongen die verrassend uit de hoek kan komen. 'Zelf moet ik er overigens niet aan denken om in een onderbroek over het scherm te hollen. Dat kunnen we de kijkers maar beter niet aandoen' meent Nawijn met veel zelfkennis. Komisch.

Balen, Youp!

Youp van 't Hek zal zichzelf wel voor de kop slaan. Op Nu.nl lees je dat de rechter zijn rijbewijs voor vier maanden heeft ingetrokken wegens te hard rijden. Nu moet hij met de trein. Maar dat blijkt niet zo makkelijk, lezen we in Story. 'Youp bijna gelyncht door publiek!' staat daar. Hi hi, snel lezen. De cabaretier was per trein op weg naar zijn eigen optreden, toen er een vertraging was. Iedereen moest uitstappen en op een andere manier verder reizen. Per taxi, dacht Youp, maar er bleken vele, vele wachtenden voor hem te zijn. Brutaal ging hij voor in de rij staan, maar dat pikte het publiek niet. 'Jij denkt toch niet dat jij voor mag?!' werd er al snel geroepen. Youp zal 'm wel geknepen hebben. Zou hij nu te laat komen? Was hij maar met de auto gegaan! Inmiddels is door zijn eigen stommiteit die laatste optie vervallen en heeft Youp zichzelf veroordeeld tot reizen per openbaar vervoer. Of per taxi, maar dat is nogal prijzig als je vanuit Amsterdam bijvoorbeeld in Limburg of Groningen moet optreden. Youp zal de straf van de rechter dan ook flink voelen, zowel in zijn ego als in zijn portemonnee. In bovenstaand geval kwam hij er goed vanaf. Een aardige vrouw bood hem haar taxi aan, zodat hij naar zijn optreden kon.