AMSTERDAM - Ja, nou weten we het niet meer hoor. Eerst vertelde de vader van Madonna dat ze in verwachting was, nu meldt haar woordvoerster dat ze helemaal niet zwanger is. Wie moeten we nou geloven? Komt er wel of geen derde Ciccone-baby?

De berichten over de mogelijke zwangerschap van Madonna zijn recentelijk tegengesproken door haar woordvoerdster. Dat meldt de Britse omroep BBC. Madonna's vader Tony Ciccione had zich tegen het Britse tijdschrift People laten ontvallen dat de popster zwanger zou zijn. "We zijn er erg opgewonden over dat ze weer een kind krijgt. Het is altijd spannend als jeeigen kinderen kinderen krijgen", zo meldde de 70-jarige Ciccone.

De geruchten over een eventuele zwangerschap ontstonden enkele weken geleden, toenMadonna werd gefotografeerd terwijl de kleine Rocco over Madonna's buikstreek. Madonna heeft twee kinderen. Samen met haar echtgenoot Guy Ritchieheeft ze peuter Rocco en uit een eerdere relatie met haar Latino-fitnesstrainer heeft ze een dochtertje Lourdes.

/ACHTERKLAPMadonna voor derde keer zwanger