AMSTERDAM - In Groot Brittannië is de tv-serie over de oude rocker Ozzy Osbourne enormpopulair. Er komt zelfs een serie pratende poppen van het gezin op de markt.De Osbournes zullen zelf de teksten inspreken. Scheldwoorden en vloeken zullen echter door de fabrikant worden 'weg-gepiept'.

De Britse fabrikant Fun4All wil 4 popjes op de markt brengen: die van vader Ozzy, moeder Sharon, dochter Kelly en zoon Jack. Er is nog een tweede dochter, maar zij wil niet meedoen aan het real-live tv programma, dat de dagelijkse gang van zaken bij de Osbournes thuis laat zien. De familieleden zullen zelf enkele kenmerkende teksten inspreken voor de pratende poppen, maar vloeken worden niet getolereerd. Vieze woorden worden door de fabrikant door een pieptoon vervangen.

De fabrikant van de poppetjes wil ze eind van de zomer op de markt brengen. Een klein probleem levert het uiterlijk van de poppen van Kelly en Jack op omdat zij constant van haardracht wisselen. Naast popjes komen er ook sleutelhangers van de hippe rockfamilie.