Roxeanne Hazes dankbaar voor reacties

Roxeanne Hazes bracht een paar weken geleden haar eerste single uit. Sindsdien krijgt ze veel reacties op Ik was toch je meisje. “Dit raakt me diep in mijn hart en daar ben ik jullie onwijs dankbaar voor”, schreef de dochter van wijlen André Hazes op Instagram.

“Ik krijg elke dag de meest lieve, oprechte, kwetsbare berichtjes in mijn DM. Meiden die kracht putten uit Ik was toch je meisje. Eerlijke verhalen waarom dit nummer zo toepasselijk is op hun leven, bedankjes en lieve woorden”, schreef Hazes. De zangeres zegt alle berichten “stuk voor stuk” te lezen, maar niet het “juiste moment” te vinden om daarvoor te bedanken.

Volgens de zangeres waren de vele verhalen van luisteraars de reden om het liedje te schrijven. “Het beste medicijn, toen ik niet lekker in mijn vel zat, was schrijven, delen en hopen dat ik ooit andere vrouwen inspireer en raak.” Dat krijgt Hazes nu “honderdmaal” terug.

De zangeres sloot haar bericht af met een aanmoediging voor iedereen die kracht put uit haar nummer. “Geloof me… Ook voor jou gaat de zon weer schijnen. Niet lekker in je vel zitten sucks, maar ergens op je pad kom je jouw dekseltje tegen. Dat is een belofte!”

Lees meer over:
Tip de redactie