Katy Perry noemt John Mayer favoriete bedpartner

Katy Perry is tijdens haar livestream Witness World Wide voor het blok gezet door talkshowhost James Corden. De zangeres moest kiezen tussen het beantwoorden van gênante vragen of een smerig gerecht eten. Een van de vragen was wie van haar beroemde exen de beste bedpartner was: Diplo, Orlando Bloom of John Mayer.

Perry wilde de vraag liever niet beantwoorden, maar kon zich niet voorstellen een duizendjarig ei, een Chinese delicatesse, weg te moeten werken. "Het zijn allemaal geweldige bedpartners, ik zou met alle drie het bed induiken als ik hier weg mag!"

Uiteindelijk ging de zangeres overstag en gaf ze toe dat John Mayer, met wie ze tot eind 2015 een relatie had, beter in bed was dan Orlando Bloom en Diplo. Perry en Diplo waren in 2014 een paar maanden samen, met Orlando datete de zangeres tot begin dit jaar.

De zangeres onthulde daarnaast wie "the one that got away" was, de titel van één van haar nummers. Het bleek te gaan om de Amerikaanse singer-songwriter Josh Groban. "Hij is een van mijn goede vrienden",  zei Perry. "Ik ben dol op hem. Hij is de beste."

Lees meer over:
Tip de redactie