Inge de Bruijn overstelpt door reacties na deelname Adam zkt. Eva

Sinds ze op nationale televisie uit de kleren ging, is de mailbox van Inge de Bruijn (43) "ontploft". De oud-zwemster ging naakt op een onbewoond eiland op zoek naar de ware liefde in Adam zkt. Eva VIPS, maar kwam weer alleen thuis.

"Mijn inbox is ontploft. Ik wist niet wat me overkwam", zegt ze tegen Shownieuws.

Of de mannen succes hebben, is nog maar de vraag. "Het is zo moeilijk, ik ben meer visueel ingesteld. Ik vind het prettiger persoonlijk iemand te ontmoeten. Een tekstberichtje in je inbox dat zegt me heel weinig en doet ook niet heel veel met me."

De Bruijn, die twee weken geleden te zien was in het RTL 5-programma, kreeg veel positieve reacties op haar deelname. "De mooiste reacties vond ik de complimenten die ik heb gekregen als mens zijnde." Zo kreeg de Bruijn onder meer te horen dat ze "grappig, galant en begaan met de mannen" was. "Dat vond ik wel heel erg mooi."

De oud-zwemster kreeg ook veel opmerkingen over haar lichaam. "Ik heb het voordeel mijn hele leven sportvrouw te zijn geweest, dan behoud je dat lijf ook."

Extra sporten voordat ze uit de kleren ging, deed de Bruijn niet. "Ik omarm me gewoon zoals ik ben. Ik ben wat voller dan die sportvrouw van toen en dat vind ik mooi", aldus de oud-zwemster

Lees meer over:
Tip de redactie