Zondag 2 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Chaira Borderslee

Chaira Borderslee heeft geen relatie met Adam zkt. Eva-kandidaat

Chaira Borderslee had in het programma Adam zkt. Eva een match met wijnhandelaar Ruben, maar heeft geen relatie met hem. 
Door NU.nl

In de aflevering van het programma waarin kandidaten naakt met elkaar de dagen doorbrengen, ontmoette ze twee mannen op een onbewoond eiland. De Friese Jantinus viel af en de musicalster koos voor Ruben. 

Borderslee vertelde gisteren in RTL Boulevard erg gelukkig te zijn in haar leven en in de liefde, maar nu blijkt ze met een heel andere man dan Ruben te zijn. 

Tegenover De Telegraaf vertelt ze dat ze met heel iemand anders naast zich op de bank naar de uitzending heeft gekeken. "Het is ongelooflijk, maar er is vorige week iets gebeurd. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden in het echte leven. Het is precies wat ik altijd heb gewenst. En dus ontzettend bijzonder", vertelt de musicalster.

"Hij is groot, lang en blond en heeft blauwe ogen", vertelt Borderslee over haar nieuwe vriend. "Hij heet Marnix en is 42 jaar." De zangeres zegt dat het voelt alsof ze de ware heeft gevonden. "We hadden allebei het gevoel dat we elkaars soulmate zijn."

Borderslee woont ook al samen met haar vriend. "Het valt alsof het altijd zo geweest is en dat is heel bijzonder", aldus de musicalster.

Adam zkt. Eva

Over haar deelname aan Adam zkt. Eva en haar ontmoeting met Ruben zegt Borderslee: "Dat is twee maanden geleden opgenomen en in die tijd is er veel gebeurd en is mijn leven ook verder gegaan", vertelt ze.

"De opdracht van het programma was om te kiezen voor degene wie ik in het echte leven beter zou willen leren kennen. Dat heb ik gedaan en Ruben en ik hebben elkaar twee keer gezien. Maar op een gegeven moment merk je dat je levens verder gaan en dat hebben we ook zo gelaten", aldus Borderslee.


Lees meer over:

Chaira Borderslee

Aanbevolen artikelen