Christina Curry is in de nasleep van de veelbesproken seksvideo van haar moeder ontslagen in de winkel waar zij werkte. 

Dat vertelt Curry volgens Metro in de documentaire Christina Curry: In Real Life.

Christina Curry meldde zich ziek nadat het filmpje in de media was verschenen. "Ik was kapot, maar ben 's ochtends wel naar mijn werk gefietst, met tranen in mijn ogen", vertelt ze. "Ik dacht in de winkel wel: hoe kan ik in deze toestand nou dingen afrekenen?"

"Voor de volgende dag heb ik gevraagd of ik alsjeblieft vrij mocht nemen. Daar werd heel moeilijk over gedaan. Ik heb me toen ziek gemeld en ben daarom telefonisch ontslagen. Ik had geen drie waarschuwingen, niks." Inmiddels heeft de 26-jarige Curry een nieuwe baan in een juicebar.

In de documentaire, die zaterdagavond te zien is op Viceland, reageert Curry ook op het filmpje van haar moeder. "Er was me veel om een reactie gevraagd, maar wat moet je zeggen? Het was gewoon fucked up. Ik nam de tijd, ook voor verdriet en vond dat niemand mijn moeder mocht beoordelen, behalve ikzelf."

Chantage

Het seksfilmpje van de 67-jarige Patricia Paay lekte begin februari uit en werd online massaal bekeken. Paay liet weten dat dit tegen haar wil was gebeurd en onderdeel zou zijn van een poging tot chantage. Zij heeft aangifte gedaan van het verspreiden van de film.