Jerry Seinfeld legt uit waarom hij Kesha niet wilde omhelzen

De komiek Jerry Seinfeld heeft gereageerd op zijn ongemakkelijke ontmoeting met Kesha, waarbij hij een omhelzing weigerde. Seinfeld "knuffelt niet met vreemden", zegt hij.

De komiek werd maandagavond geïnterviewd op de rode loper van een komediefeest in New York. Kesha, voluit Kesha Sebert, was daar ook te gast en is blijkbaar groot fan van Seinfeld. Ze onderbrak het gesprek om hem om een knuffel te vragen. Seinfeld antwoordde: "Nee dank je."

Toen hij ook op haar tweede en derde poging niet inging, liep Kesha maar door. Tegen de verslaggever die hem interviewde zei hij: "Ik weet niet wie dat is."

Oude man

In een interview met Extra lichtte Seinfeld donderdag zijn positie - in wat al 'hug-gate' is gaan heten - toe. "Ik knuffel niet met een vreemde. Ik moet iemand ontmoeten, hallo zeggen, ergens mee beginnen."

De komiek probeerde de situatie nog iets te verlichten door zijn leeftijd de schuld te geven. "Ik ben 63 jaar oud, ik ken de popsterren van nu niet."

Achteraf spraken de zangeres en de komiek elkaar buiten het zicht van de camera's over het incident, vertelde Seinfeld. "Ze was er heel aardig over, we hebben erover gelachen", zei hij. Maar op een knuffel hoefde Kesha alsnog niet te rekenen.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie