De vader van George Clooney, Nick Clooney, is apetrots op zijn dinsdag geboren kleinkinderen Ella en Alexander. Nick Clooney en zijn vrouw Nina Bruce Warren maakten dinsdag via Skype kennis met de tweeling, die toen pas een paar uur oud was.

"Wat ik zag waren twee perfecte, beeldige baby's", liet de 83-jarige Nick Clooney vanuit zijn woning in de Amerikaanse staat Kentucky weten aan People. Ella en Alexander, de tweeling van George Clooney en zijn vrouw Amal Clooney kwam dinsdag ter wereld in Londen. "Het zijn twee zeer knappe baby's!"

Volgens Nick Clooney zag zijn schoondochter, die nog in de verloskamer lag toen hij haar sprak, er geweldig uit. "Mijn zoon zag er meer afgepeigerd uit dan zij." De komst van de tweeling werd dinsdagavond bekendgemaakt voor een woordvoerder van de acteur. Die liet weten dat het goed ging met de moeder, Ella en Alexander, maar dat George Clooney "bedwelmd" was en "een paar dagen nodig had om te herstellen".

Prachtige namen

De trotse opa deelde ook met People dat de baby’s donker haar en veel energie hebben. Hoe de kinderen gingen heten, was ook voor de ouders van George Clooney een verrassing. "We wisten het niet tot we de tweeling zagen, maar het zijn prachtige namen, niet?"

De 56-jarige George Clooney gold lange tijd als een van 's wereld meest begeerde vrijgezellen. Hij zei meermaals in interviews geen trek meer te hebben in een huwelijk en geen kinderen te willen. Dat veranderde toen hij in 2014 mensenrechteadvocate Amal Alamuddin leerde kennen. De twee trouwden in september 2014, begin dit jaar werd bevestigd dat ze in verwachting was.