Christina Curry denkt dat haar moeder Patricia Paay uiteindelijk alleen maar beter wordt van de gelekte seksvideo's. Haar moeder heeft gezegd jonge mensen die hetzelfde is overkomen te willen helpen en vindt dat de verspreiders gepakt moeten worden.

"Het is dat mijn moeder een vrouw op leeftijd is die niet zegt dat ze zichzelf van kant gaat maken. Maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die met die gedachten rondlopen als hen zoiets overkomt. Iedereen heeft je gezien", aldus Curry die tegenover AD opmerkt dat uit een slechte situatie "vaak toch iets moois voortkomt".

De 26-jarige dochter van de zangeres heeft zich nog niet eerder uitgelaten over de seksvideo's die begin 2017 werden verspreid, maar in haar documentaire Christina Curry - In Real Life (zaterdag 10 juni te zien op Viceland) doet ze dat wel.

"Het heeft me veel pijn gedaan, daarom had ik er nog niet eerder een reactie op gegeven. Maar je ziet ook dat ik verder ga met mijn leven. Ze blijft je familie en niemand heeft het recht om mijn moeder te beoordelen, behalve ik."

Privé

Curry wil verder dat haar mening over haar moeder privé blijft. "Ik vind het verschrikkelijk als mensen haar veroordelen. Wie denken ze wel wie ze zijn? Iedereen doet rare dingen. Tegenwoordig moet iedereen opletten wat er over je wordt verspreid via internet. Ook kinderen op school."