Jared Leto laat het ouderschap voorlopig nog even aan hem voorbij gaan. In een interview met ES Magazine, dat donderdag verschijnt, vertelt de Suicide Squad-acteur dat hij nog niet denkt aan het nemen van kinderen. 

De acteur en rockzanger heeft momenteel geen relatie, vertelt hij in het vraaggesprek.

"Ik denk dat het heel belangrijk is om er te zijn voor kinderen. Ik heb een heleboel dingen te doen", aldus de 45-jarige acteur tegen het tijdschrift. Leto staat bekend om zijn feilloze focus tijdens de voorbereiding van zijn filmrollen. Ook voor zijn laatste film Suicide Squad, waarin hij The Joker speelt, bereidde de acteur zich uitgebreid voor.

"Maar als ik een rol in Baywatch 2 zou spelen dan is zo'n voorbereiding niet echt nodig denk ik", grapt Leto, die eraan toevoegt dat hij altijd zijn beste beentje voor wil zetten voor een filmrol.

Naast zijn acteerwerk is Leto de leadzanger van de rockband Thirty Seconds to Mars en onderhoudt hij goed contact met vrienden, zoals acteur Leonardo DiCaprio. "Hij is onwijs grappig. Ik ken hem al heel lang maar meestal heeft hij het druk", zegt Leto over die vriendschap.