Zanger Zayn Malik komt voor de tweede keer met een eigen modecollectie onder de vlag van het Italiaanse modehuis Versace. Dat maakte de Britse zanger bekend via Instagram. 

In de clip van tien seconden op Instagram is de 24-jarige Malik zelf niet duidelijk te zien, maar komen wel meerdere kledingstukken uit de nieuwe Versus-collectie voorbij. De kleding uit deze Zayn x Versus Versace-collectie zal vanaf 19 juni te koop zijn, schrijft Billboard.

Versus

"Muziek en mode zijn nu dichter bij elkaar dan ooit", zegt Donatella Versace over het jongere, hippere Versus Versace-label van haar modehuis. Zij zocht al vaker de combinatie met jonge artiesten en liet ook Ariana Grande en Dua Lipa een collectie voor Versus ontwerpen.

Over Malik wist ze: "Vanaf het moment dat ik Zayn ontmoette wist ik dat ik met hem wilde werken."

In oktober kondigde Versace aan dat de voormalig One Direction-zanger als creatief directeur aan de slag ging met een Versus-collectie. De kleding uit die eerste samenwerking ligt sinds mei in de winkels. Een deel van de opbrengsten van de verkoop gaat naar een goed doel, lieten de zanger en het modehuis weten.