AMSTERDAM - Beyoncé Knowles heeft laten doorschemeren dat het einde van Destiny's Child in zicht is. Dit meldt Sky news zaterdag. De zangeres zegt dat het laatste album van het trio 'Destiny fulfilled' heel goed hun laatste zou kunnen zijn.

"Misschien maken we over vijf jaar nog een nieuwe plaat, maar misschien ook niet", aldus Beyoncé. "We zouden dan een reünie kunnen doen, maar we kunnen niet op ons veertigste 'Bootylicious' blijven doen", zegt ze.

Solocarrières

Beyoncé en de twee andere leden, Kelly Rowland en Michelle Williams, hebben allen succesvolle solocarrières. De uitstapjes hebben de vrouwen de nodige inspiratie gegeven om het werk in de groep weer op te pakken. "Dat we ieder onze eigen weg zijn gegaan, heeft ons allen goed gedaan", aldus Beyoncé. "Als je alleen in de studio staat, moet je muzikaal groeien en kan je alleen van jezelf op aan", zei ze.

Beyoncé heeft onlangs aangekondigd haar eigen kledinglijn te lanceren en eind dit jaar is de veelzijdige artieste naast Steve Martin te zien in de remake van 'The pink panther'.