AMSTERDAM - De ouders van Michael Jackson, Joe en Katherine, kregen tijdens een exclusief interview ruzie met elkaar. Dit meldt de website Contactmusic.com zaterdag. Het interview wordt zaterdagavond uitgezonden in het Amerikaanse nieuwsprogramma '48 Hours' op CBS.

Het programma interviewde Michaels vader en moeder in een huis in Las Vegas over de rechtszaak die wegens ontucht tegen hun zoon is aangespannen.

Plastische chirurgie

Katherine riep haar man tijdens het interview tot de orde, toen deze aan haar vroeg of Michael nou één of twee keer plastische chirurgie had ondergaan. "Dat weet ik niet meer, Joe. En eigenlijk wil ik het er niet meer over hebben", aldus Katherine Jackson.

Onenigheid

Zij wees hem nogmaals terecht toen haar man in de camera begon te wijzen en schreeuwde dat zij geen fouten hadden gemaakt, bij het opvoeden van hun kinderen. "Joe, dat kan je niet zomaar zeggen. Dat weet je nooit zeker", zei Katherine. Ook de vraag of Michael racistisch zou zijn behandeld wilde zijn vader beantwoorden, maar Katherine zei: "Niet antwoorden. Nee, Joe nu gewoon je mond houden. Niet doen". "Michael Jackson: Critical Stage" wordt zaterdagavond op CBS uitgezonden. De rechtszaak van Michael Jackson, waarin hij onder meer beschuldigd wordt van kindermisbruik, begint maandag 31 januari.