Ariana Grande en haar tourcrew hebben een tatoeage laten zetten ter nagedachtenis van de aanslag in Manchester. Volgens Britse krant The Sun kozen ze voor een bij, het symbool van de stad.

De Amerikaanse zangeres en een aantal dansers zouden de tattoos hebben laten zetten na de benefietshow die Grande organiseerde voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester. Op sociale media verschenen na dat concert foto's waarop te zien was hoe ze de bijentattoo backstage lieten zetten, schrijft The Sun.

De artiesten zijn niet de enigen die een dergelijke tattoeage hebben laten zetten na de aanslag van 22 mei, waarbij 22 bezoekers aan Grandes concert in de Manchester Arena omkwamen.Tatoeëerders in Manchester zagen sinds die gebeurtenis de vraag naar bijentatoeages enorm groeien.

De werkbij is al sinds de industriële revolutie symbool van de stad Manchester. 

Robbie Williams zingt 'Angels' in Manchester en houdt het niet droog
294
Robbie Williams zingt 'Angels' in Manchester en houdt het niet droog

Donaties

Sommige zaken plaatsen de tattoos gratis, als klanten een donatie geven aan het noodfonds van de stad. Met het concert We Love Manchester van afgelopen zondag wilde Grande ook geld inzamelen voor de slachtoffers van de aanslag. Ze meldde na afloop dat bezoekers en kijkers ongeveer 275.000 euro hadden gedoneerd. Er kwamen zo'n 50.000 concertgangers op het optreden af.