Het respect dat Kim Kardashian had voor Caitlyn Jenner, eens haar stiefvader Bruce, is er niet meer. Dat vertelt de realityster in de uitzending van Keeping Up With The Kardashians die zondagavond in de VS werd uitgezonden.

In een scène vertelt ze dat ze de onlangs verschenen memoires van Jenner heeft gelezen. Het boek deed al eerder stof opwaaien in de familie. Dat was ook te zien in Keeping Up With the Kardashians

Dat haar moeder en Jenner van mening verschillen over voorvallen uit het verleden, "is prima", meent Kim. "Maar er is een manier om je kant van het verhaal te vertellen zonder zo negatief te zijn. Alles is altijd jouw schuld", zegt Kim.

Jenner bekijkt alles alleen vanuit haar eigen perspectief, aldus Kim na het lezen van The Secrets of My Life. "Zo iemand wil ik niet eens in de buurt hebben. Ik heb gewoon geen respect meer voor haar."

Bekoelde relatie

In het boek schrijft Jenner onder meer dat moeder Kardashian tijdens hun huwelijk al het geld bij haar weg hield. Kris ontkent dat, en zegt in de show dat ze simpelweg degene was die de rekeningen van de familie betaalde. Kim zegt daarover: "Mijn moeder is zo goed geweest voor Cait en Cait heeft geen fatsoen naar haar toe. Ik vind niet dat mijn moeder het nog hoeft te proberen met haar, het is tijd om verder te gaan."

Vlak na haar overgang naar een leven als vrouw, liet Jenner in interviews nog vaak weten dat Kim haar grootste steun was binnen de familie. De banden zijn enorm bekoeld; vorige maand vertelde Jenner dat ze amper nog contact heeft met de leden van de Kardashianfamilie.

De kinderen die ze met Kris heeft, Kendall en Kylie Jenner, ziet ze nog wel.