Brandy Norwood doet het de komende tijd wat rustiger aan. De Boy Is Mine-zangeres werd vrijdag met spoed naar een ziekenhuis in Los Angeles gebracht, nadat ze onwel was geworden aan boord van een vliegtuig.

Volgens haar management heeft Brandy de afgelopen tijd te hard gewerkt. "Ze heeft veel gereisd vanwege haar tournee en heeft verschillende optredens gehad", luidt een verklaring die werd gedeeld via de social media van de 38-jarige zangeres.

"De afgelopen dagen heeft ze meer dan tien lange vluchten, waaronder enkele internationale, achter de rug."

Brandy werd onwel aan boord van een vliegtuig, dat haar van Los Angeles naar New York zou brengen. Het toestel keerde terug naar de gate, zodat de zangeres naar een ziekenhuis kon worden gebracht. De vlucht van Delta Airlines liep als gevolg van het oponthoud zo’n 45 minuten vertraging op, liet de luchtvaartmaatschappij weten aan CNN.

Onophoudelijk werken

Volgens Brandy’s management had de zangeres tot ’s ochtends vroeg in de studio gewerkt, waarna ze naar LAX was gebracht voor haar vlucht naar New York. "De stress van al het reizen en onophoudelijk werken heeft haar uitgeput. De komende dagen neemt ze haar rust."

Brandy wordt volgende week zondag verwacht op het LA! Pride Festival. Vooralsnog heeft ze dat optreden niet afgezegd.