Tjitske Reidinga vindt ouder worden 'geen feestelijk gebeuren'

Tjitske Reidinga snapt er niets van als mensen zeggen dat ze zich beter voelen naarmate ze ouder worden. De 45-jarige actrice vindt ouder worden "geen feestelijk gebeuren". 

"Mensen die zeggen: 'Het is zo fijn en ik ben zo rijk vanbinnen.' Nou, de groeten. Ik zou er liever willen uitzien zoals toen ik in de dertig was", aldus Reidinga in gesprek met Beau Monde.

De actrice heeft, wanneer ze in de spiegel kijkt, niet het gevoel dat ze naar iemand kijkt die precies weet wie ze is. "Ik voel me namelijk precies hetzelfde als toen ik dertig was. Daaraan is niks veranderd. Ik denk alleen maar: jezus, ik heb langer nodig om wakker te worden en gaat daar nou iets hangen?"

Een cosmetische ingreep zou Reidinga niet zomaar overwegen. "Botox? Ik ga proberen om nooit botox te gebruiken. Iemand moet toch de oma spelen later? Laat ik dat dan maar zijn. Ik denk wel dat ik ooit iets laat doen aan mijn hangende oogleden. Heeft mijn moeder ook gedaan. Niet om cosmetische redenen, maar ze kreeg steeds vaker last van traanogen. Maar buiten dat wil ik niets laten doen, ben benieuwd of ik het red."

Lees meer over:
Tip de redactie