'Zus Johnny Depp gaf geld acteur zonder toestemming uit'

Een oud-medewerker van de managers van Johnny Depp heeft verklaard dat de acteur lange tijd niet goed werd geïnformeerd over zijn financiën. Zijn zus zou geld van de acteur hebben uitgegeven zonder zijn toestemming.

Depp klaagt zijn ex-managers aan, omdat hij miljoenen zou zijn misgelopen.

Volgens Janine Rayburn, de klokkenluider van de zaak, zou Depps zus en pr-manager Christi Dembrowski zonder toestemming het geld hebben uitgegeven. De man die voor de belangen van Depp op zou moeten komen, zou bang zijn voor haar. 

Rayburn werkte van 2008 tot 2010 bij het bedrijf en had acht klanten, onder wie Depp. Zij was de klokkenluider in de zaak. De managers hebben Depp op hun beurt ook weer aangeklaagd, omdat de acteur roekeloos met zijn geld om zou springen. 

De advocaat van Depp zegt tegen The Hollywood Reporter dat Rayburn allerlei schimmige opdrachten kreeg van haar bazen. Zo moest ze valse documenten notarieel bekrachtigen en getallen in verklaringen veranderen. Ze zegt te zijn ontslagen toen ze nog langer weigerde deel te nemen aan valsheid in geschrifte. Depp kwam naar eigen zeggen achter de financiële misstanden toen hij van management wisselde.

Lees meer over:
Tip de redactie