Roxeanne Hazes behoedt zich voor foto's van neefje

Roxeanne Hazes heeft haar neefje André Hazes Jr. nog steeds niet ontmoet omdat zij en haar moeder geen contact hebben met haar broer André. De zangeres kijkt niet op de Instagram van haar broer, omdat ze liever geen foto's ziet van haar neefje.

"Ik kan niet zeggen dat ik van het kindje hou, omdat ik het jongetje nog nooit heb ontmoet. Ik behoed mezelf ervoor om op Drés Instagram te kijken, want dan kwel ik mezelf met foto's en filmpjes van mijn neefje", aldus Roxeanne Hazes in gesprek met Grazia.

De 24-jarige zangeres heeft een aantal keer toenadering gezocht tot haar broer en diens vriendin, die ze al zo'n twee jaar niet gezien heeft. Ze merkte toen dat André en Monique nog niet klaar waren voor een verzoening. "Natuurlijk laat ik hem nooit helemaal los, maar ik ben er niet meer zo mee bezig als eerst."

Roxeanne Hazes had het het mooist gevonden als ze haar neefje "met z'n allen" hadden kunnen zien opgroeien. "Maar dat is niet zo. Daardoor heb ik geleerd om blij te zijn met de dingen die ik wel heb. Negatieve vibes probeer ik te blokkeren."

Lees meer over:
Tip de redactie