Yolanthe Sneijder-Cabau is blij dat de lucht is geklaard tussen haar en haar zus Rebecca Cabau van Kasbergen. De twee waren sinds vorig jaar zomer in een juridische strijd verwikkeld vanwege een villa op Ibiza van hun in 2007 overleden vader. 

Rebecca zocht haar zus twee maanden geleden op in Istanbul om het geschil uit te praten. "Het is moedig dat Rebecca deze stap heeft gezet", vertelt Sneijder-Cabau aan Privé

"Rebecca heeft uiteindelijk het initiatief genomen om naar Istanbul te komen", gaat ze verder. "Daar heeft ze haar excuses gemaakt en laten weten dat dit nooit had mogen gebeuren. Ze heeft verteld dat ze de familie heel erg mist en dat ze hoop dat we haar kunnen vergeven."

Ook Rebecca is opgelucht. "Het is de beste stap ooit geweest, dat ik de beslissing heb genomen om naar Turkije te vliegen. Het moment dat ik haar omhelsde, voelde gelijk weer goed. De zusterliefde is gebleven."

Afgelopen maand hintte Rebecca Cabau van Kasbergen op Instagram al dat de strijdbijl tussen de twee is begraven. "We zetten een streep onder het verleden en gaan met elkaar weer leuke dingen doen", aldus Sneijder-Cabau.

Yolanthe Sneijder-Cabau ziet haar familie regelmatig
63
Yolanthe Sneijder-Cabau ziet haar familie regelmatig