Victoria Koblenko denkt minder zwart-wit sinds moederschap

Sinds Victoria Koblenko acht maanden geleden moeder werd van zoontje Kiy, is ze veel minder zwart-wit gaan denken. 

"Ik ben milder geworden en niet zo zwart-wit. Ik dacht op voorhand bijvoorbeeld: hij gaat zo snel mogelijk naar de crèche. Nou, Kiy is nu 8 maanden, en hij is nog niet naar de opvang geweest. En dat gaat de komende maanden ook niet gebeuren," vertelt de actrice in een dubbelinterview met haar partner Evgeniy Levchenko voor Libelle.

Koblenko dacht ook dat Kiy vanaf dag één in zijn wiegje zou slapen. "Uiteindelijk lag hij gewoon tussen ons in, en zelfs Lev vond dat goed, haha! Je weet van tevoren gewoon niet hoe het voelt om een baby te hebben", aldus de actrice.

Goede vader

Levchenko vertelt aan het tijdschrift dat hij lang heeft getwijfeld of hij wel een goede vader zou zijn. "Ik was bezorgd of ik financieel wel onafhankelijk genoeg was (...). Maar waar ik vooral aan twijfelde was of ik het op emotioneel gebied wel aankon", zegt de ex-voetballer.

Toch twijfelde Koblenko niet over zijn kwaliteiten als vader. "Ik heb altijd wel gedacht dat hij een topvader zou worden (...). Lev zei laatst: ‘Ik heb zo’n spijt dat we dit niet eerder hebben gedaan,'" vertelt ze. "Mannen moeten dat wezentje vasthouden en ruiken om hun instinct wakker te schudden."

"Niet alle mannen hebben dat, maar bij mij was dat gevoel heel sterk," vertelt Levchenko. "Toen ik Kiy vasthield, wist ik: dit gaat zo makkelijk (...) Het gaat allemaal vrij natuurlijk, eigenlijk."

Het hele interview met Koblenko en Levchenko is vanaf vrijdag te lezen in Libelle. 

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie